Tirana ime Ndryshe – Panairi i Ideve

“Tirana ime Ndryshe – Panairi i Ideve” një grup studentësh të Universitetit Mesdhetar të Shqipërisë, pedagogë të rinj dhe të rinj të angazhuar në jetën e qytetit organizuan bashkë me CCIS një takim ku ndanë ide e argumenta sesa vlerë të shtuar ka përfshirja e të rinjve në vendimmarrjet e qytetit tonë.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *