Ne prag te takimeve orientuese me te rinjte

Se shpejti….21 janar 2022

Aktivistët rinor të Tiranës, Korçës dhe Shkodrës janë gati për të nisur punën në projekt! #CCIS, Scidev dhe ESN Tirana organizojnë takimin orientues me të rinjtë të cilët përgjatë këtyre muajve do të mund të mbështeten në hartimin dhe zbatimin e ideve të tyre për aktivizëm lokal.
“Nga fjala tek veprimi – Aktivizim për punën rinore përmes inovacionit dhe krijimtarisë” është një tjetër mundësi për të rinjtë, financuar nga thirrja e parë për projekt-propozime e Agjencia Kombetare e Rinise AKR, #AKR.
Ky projekt synon fuqizimin e të rinjve të Tiranës, Korçës dhe Shkodrës përmes zhvillimit të aftësive bashkëkohore lidhur me inovacionin dhe krijimtarine

Comments for this post are closed.