Nje projekt i ri ka nisur “Nga fjala tek Veprimi-Aktivizëm për punën rinore përmes inovacionit dhe krijimtarisë”

Mënyra më e mirë për të festuar Ditën Kombëtare të Rinisë!
Një projekt i ri dedikuar të rinjve
#PunaRinore #DitaeRinise #DreamTeam #Dita Kombëtare të Rinisë festohet duke sjellë ide dhe mundësi inovative për të rinjtë dhe të rejat në vend!
#SCiDEV në bashkëpunim me CCIS dhe ESN Tirana ka kënaqësinë të njoftojë se tashmë puna rinore do të ketë një zë dhe praktikë zhvillimi më shumë, në Tiranë, Korçë dhe Shkodër!
Projekti “Nga fjala tek Veprimi-Aktivizëm për punën rinore përmes inovacionit dhe krijimtarisë”, mbështetur nga Agjencia Kombetare e Rinise AKR do të nis aktivitetet me të rinjtë shumë shpejt!

May be an image of text

Comments for this post are closed.