CCIS i bashkohet Javës së Shoqerise Civile organizuar nga National Resource Center

CCIS  dhe Scidev bashkohen ̈ ̈ ̈̈ ̈ ̈ me Konferencën “Përfshirja e të rinjve në një dialog konstruktiv: E kaluara komuniste në Ballkanin Perëndimor bashkëkohor”
Comments for this post are closed.